2½dl kanalientä
4½dl vehnäjauhoja
3 valkosipulinkynttä
2rkl hienonnettua persiljaa
75g oluthiivaa
ripaus merisuolaa
3rkl oliiviöljyä
1rkl vehnäleseitä

Sekoita keskenään jauhot, oluthiiva, vehnäleseet ja suola. Kuori valkosipulinkynnet, purista valkosipulipuristimella ja sekoita öljyn ja persiljan kanssa isossa kulhossa. Sekoita jatkuvasti ja lisää seokseen samalla vuorotellet jauhoseosta ja kanalientä. Sekoita taikinaa, kunnes se on tasaista. Kuumenna uuni 205 asteeseen. Tee taikinasta pallo, kauli se sitten jauhotetulla alustalla ja leikkaa siitä veitsellä tai paina lasin avulla pyöreitä taalereita. Aseta keksit leivinpaperilla päällystetylle pellille ja paista noin 20 min, kunnes keksit ovat ruskeita. Laita uuni pois päältä ja anna keksien kuivua uunissa vielä noin kahden tunnin ajan. Keksejä pitää säilyttää jääkaapissa, jossa ne pysyvät hyvinä suunnilleen viikonajan. Keksejä voi myös pakastaa.